Love og regler

De produkter, vi sælger, er omfattet af både standarder, love og regler. Standarderne – nogle gange nationale, men for det meste europæiske – omfatter design af produktet inklusive geometriske begrænsninger og testrutiner. Som bruger behøver du ikke at bekymre dig om det. Når du køber et produkt fra W.steps, finder du RISE-symbolet på mærkaten, hvilket fortæller dig, at det er blevet certificeret af et tredjepartstestinstitut i henhold til den relevante standard.

Arbejdsregler eller arbejdslove dækker brugen af produktet. Disse kan være værd at læse, da de i bund og grund kun handler om én ting, nemlig din sikkerhed. De er der for at sikre, at du kommer hjem fra arbejde i ét stykke. Arbejdsreglerne varierer fra land til land. De kan også være forskellige afhængigt af, om du er privatperson eller professionel, eller endda afhængigt af dit erhverv. Besøg venligst vores lokale hjemmesider for mere detaljeret information om regler og bestemmelser, hvor du bor. Hvis du foretrækker et mere generelt resumé på engelsk, bedes du fortsætte med at læse nedenfor.

Stiger

Når du arbejder professionelt med stiger, skal du normalt følge nogle sikkerhedsretningslinjer og -regler. Disse varierer fra land til land og bliver primært reguleret af nationale eller lokale arbejdsregler eller arbejdslove.

Stilladser

Vores stilladser er altid testet og godkendt. Der er dog visse ting, man skal tage højde for i forhold til love, regler og standarder, når man arbejder med stilladser.

Typegodkendelse

Hvis du er i tvivl om typegodkendelser og de regler, der gælder for os, når vi udvikler vores produkter, så læs mere her.